Menu:

Try PutterPractise

PutterPractise helps you to a great putting technique

Frågor,

Kommer jag verkligen använda putter practise?

Om ditt intresse för golf är normalt, är det faktiskt kul att se att man blir bättre och bättre. För att du skall se detta, skall du annvända statistik funktionen på säg 50 puttar. Du kan antingen skriva ned standardavikelsen vecka för vecka och se hur den smalnar, vilket betyder att du gör framsteg och får en vassare kurva av längder. Att se att träning ger resultat höjer din livskvalité! Förutsatt att du kommer ihåg eller skriver ner dina resultat (eller skriver in dem i ett Excel ark eller Word dokument). Därför kommer putter practise inte bara ligga i en låda hemma, utan kommer verkligen att användas.

Är den krånglig att använda?

Nej. Den är väldigt enkel och intuitiv att använda. Manualen får plats på ett A4 blad (2 sidor). Man lär sig att manövrera med den enda knappen snabbt, efter en halv minut bemästrar du putter practise!

Betalning med Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Payson internetbetalningar